Thanks for Visiting the Site Enjoy!!

The A.N.D. City of Anderson now has a New Urban Voice Online.." Powered by Dj Tuc for South Movement Productions 1996-2020 All Rights Reserved...

Thursday, October 10, 2013

2 Chainz blames directors for Illuminati occult messages in hip hop..Rapper 2 Chainz blames music directors for the prevalence of Illuminati symbolism in hip hop videos, not artists like himself or Jay-Z.
However, this doesn’t explain why occult symbolism also pervades other areas of popular culture, including television, advertising and fashion – or why Jay-Z himself openly sings about and promotes Illuminati and satanic memes.1 comment:

  1. Những điều mà ba bau can tham khao trong thờ gian thai kì là điều quan trọng. Khi mang thai bà bầu đi bơi có được không là điều mà nhiều mẹ bầu thắc mắc, bà bầu bị dị ứng có nguy hiểm không vì khi dị ứng cũng có thể ảnh hưởng đến thai nhi phải không các mẹ, bà bầu ra khí hư có sao không khi mà kì sinh nở sắp đến với bà bầu, bà bầu viêm họng sổ mũi có sao không, có ảnh hưởng đến thai nhi không vậy các mẹ, bà bầu ăn bí ngô có được không vì nghe nói bí ngô rất có lợi cho sức khỏe của bà bầu.

    ReplyDelete